If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На там отива работата Тези дни ще пусна тема за централата която ще търся. Благодаря на всички, които се включиха. Най-вече на ecotronic за отделеното време!! Ще пиша като звема друга централа дали са се оправили нещата.
П.С. От всякаква 147-ца ли стават централите с датчика отзад за ВДЦ-то??
Колеги, не знам при вас как е, но по своенравна кола от моята в този форум не знам дали има. Тоя АБС тези дни просто ме побърква и изумява. Както днес!!
Днес сутринта се качвам в колата и нито АБС-а светна, нито ВДЦ и ръчната. Нямаше помен от грешките, които се появяваха при всяко палене. Покарах я 20-тина км. с 2-3 изгасяния, грешка не се появи. Последно което съм пипал по нея, беше запояване на транзисторите (MOS FET) на централата, които при сглобяването не елиминираха грешката. 2-3 дена след това (днеска), без да я пипам и да правя каквото и да е било по нея, грешките изчезнаха от само себе си. Мислех, че за толкова време я познавам вече тази кола, но уви не е така. При тази кола явно всяка грешка е = на лоша връзка (контакт)
Доколкото знам при проблем с релето за подгрева и визуализиране на грешка, след отстраняването на проблема трябва да минат няколко успешни разпознавания на въпросния модул при палене от страна на ECU - то за да не визуализира то повече въпросната грешка.
Възможно е и при ABS централата да има подобно нещо, ако все пак не се касае за лоши ел връзки, които ту се проявяват, ту не.
Ами не съм го тествал, след малко като отивам за работа ще гледам да включа системите, да ги пробвам. Ще пиша после какво е положението Дано е както предполагаш, да е искало няколко старта да разпознае модула.
Това е само едно предположение, което може в случая изобщо да не е вярно. Ако появата на грешката се влияе от околна температура, влага, вибрации..........по-вероятно е да се дължи на лоша ел. връзка в централата или на студена спойка по самата платка.
Comment